In de workshop “Adem je vitaal” leer je waarom ademen zo belangrijk is en krijg je praktische ademtechnieken voor dagelijks gebruik.

De workshop duurt 2,5 uur. Je krijgt onderbouwde kennis over hoe ademhaling kan leiden tot vermindering van stress en angst en het vergroten van vitaliteit en veerkracht. Tijdens de workshop leer je simpele yoga en praktische ademoefeningen die eenvoudig kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. De ademhalingstechnieken die zijn gebaseerd op diverse bewezen methodes (waaronder Buteyko) en de Vedische traditie. Technieken waarvan wetenschappelijk het effect is vastgesteld.

De workshop vindt plaats op zondagen van 10.30-13.00 uur aan de Vlietweg 14 in Leidschendam (gratis parkeren). Voor al het benodigde materiaal wordt gezorgd en je krijgt na afloop een boekje met praktische tips en uitleg van de oefeningen.

De bijdrage voor de workshop is €50, inclusief al het materiaal en btw.

Tip: Drink de dag(en) voorafgaand aan de training zo min mogelijk koffie en alcohol en eet matig. Dat bevordert het effect van de training.

Kledingadvies: doe makkelijk zittende kleding aan, draag geen leren riemen, horloges en knellende sieraden. Dit bevordert de doorstroming van de levensenergie, prana, en een ontspannen houding.

Aanmelden? Je kunt je voor deze workshop aanmelden door een mail te sturen naar rosien@praktijklarose.nl of door een berichtje te sturen naar Rosien via 06 18 16 89 64

Wat zeggen anderen?

“Heel goed om zelf te doen. Het doet je goed. Je wordt goed begeleid. Niets moet, alles mag. Als heel prettig ervaren.”

“Het was een prachtige workshop en wat is het mooi om je adem bewust in te zetten in situaties (bijv stress..niet slapen). Veel van geleerd. Dank je wel

“Was heel fijn om erbij te zijn Rosien en ontzettend leuk om weer nieuwe technieken geleerd te hebben. Ik sliep vannacht heel goed, daar zal de workshop zeker aan hebben bijgedragen.”