Wist je dat ons lichaam is opgebouwd uit energiewielen, zogenaamde chakra’s? Als al deze “wielen” goed draaien, dan voelen we ons goed en zijn we fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans. Ook kan het zijn dat bepaalde chakra’s uit evenwicht of geblokkeerd zijn waardoor de energie niet goed doorstroomt met alle gevolgen van dien.

Een chakra healing balanceert en deblokkeert deze energiecentra op een zachte, liefdevolle wijze. Het lichaam wordt hierbij niet of nauwelijks aangeraakt omdat er wordt gewerkt in het energieveld om je heen. Hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en worden het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans gebracht. Chakra healing kan leiden tot inzicht, bewustzijn en het versterkt het contact met je lichaam en geest.

Een chakra healing werkt lang door en is niet alleen helend, maar kan ook zeer ontspannend zijn. Door je tijdens de healing alleen maar op je innerlijk te focussen, maak je je hoofd leeg en worden blokkades weggenomen. Je voelt je als herboren!

Ja, dat wil ik! App of bel met 06 18 16 89 64 of mail met rosien@praktijklarose.nl