Wist je dat je via je voeten een reis kunt maken door heel je lichaam? En dat je door energetische massage in een andere wereld terecht kunt komen? Dat kun je ervaren tijdens deze energetische voetenreis. Deze intuïtieve massage die ik volledig op jou afstem. Tijdens de voetenreis maak ik via de voeten contact met jouw lichaam en energie waardoor je op een diepere laag bewust wordt van heel je lijf en een diepe ontspanning ervaart. Ook zet ik andere energetische tools in zoals klankschalen, chakra healing en reiki.

Deze combinatie geeft een diepe ontspanning en heling, verbetert de doorbloeding, de energiedoorstroming en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het mooie is dat voeten ook een eigen verhaal vertellen. Door de voeten te ‘lezen’ kan ik je terug geven welke organen extra aandacht nodig hebben en kan ik ook informatie geven over waar ik (emotionele) verharding signaleer.

Ik werk intuïtief en in stilte, dan kan ik het beste afstemmen en invoelen wat de bedoeling is. Van cliënten krijg ik vaak terug dat ze tijdens de behandeling even helemaal weg zijn en het gevoel hebben een inzicht gevende “reis” door hun lichaam en ziel hebben gemaakt.

Ja, dat wil ik! App of bel met 06 18 16 89 64 of mail met rosien@praktijklarose.nl