Transformation Healing

Ben je op zoek naar meer kracht in jezelf om zodat zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen in het leven zoals veranderingen in je werk of privéleven? Dan is Transformation Healing® misschien iets voor jou!

Het traject bestaat uit vier energetische behandelingen. Tijdens de sessies combineer ik verschillende typen energetisch werk, variërend van een voetmassage, een chakra/aura healing en body/soul integration. Het traject brengt je in contact met de wijsheid en kracht in jezelf. Het geeft een diepe, helende ontspanning en er kunnen mooie inzichten naar boven komen die je helpen om sterker, vitaler en gelukkiger te worden zodat je gericht stappen kunt zetten naar jouw mooiste leven.

Energetische voetenreis

Wist je dat je via je voeten een reis kunt maken door heel je lichaam? En dat je door energetische massage in een andere wereld terecht kunt komen? Dat kun je ervaren tijdens deze energetische voetenreis. Deze intuïtieve massage die ik volledig op jou afstem. Tijdens de voetenreis maak ik via de voeten contact met jouw lichaam en energie waardoor je op een diepere laag bewust wordt van heel je lijf en een diepe ontspanning ervaart. Ook zet ik andere energetische tools in zoals klankschalen, chakra healing en reiki.

Deze combinatie geeft een diepe ontspanning en heling, verbetert de doorbloeding, de energiedoorstroming en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het mooie is dat voeten ook een eigen verhaal vertellen. Door de voeten te ‘lezen’ kan ik je terug geven welke organen extra aandacht nodig hebben en kan ik ook informatie geven over waar ik (emotionele) verharding signaleer.

Ik werk intuïtief en in stilte, dan kan ik het beste afstemmen en invoelen wat de bedoeling is. Van cliënten krijg ik vaak terug dat ze tijdens de behandeling even helemaal weg zijn en het gevoel hebben een inzicht gevende “reis” door hun lichaam en ziel hebben gemaakt.

Kindervoetreflex

Voetreflexologie is zeer effectief voor (gevoelige) kinderen. Het helpt ze beter te aarden, waardoor ze evenwichtiger kunnen opgroeien. Vaak worden ze minder stressgevoelig en kunnen daardoor ook rustiger slapen. Door gerichte liefdevolle aanraking is voetreflexologie een goede ontspanningsmethode. Ze worden hierdoor ook bewuster van lichaam en geest. 
Door de aanraking en de intentie die er tijdens de behandeling zal zijn ervaren de kinderen een vorm van rust, ruimte en vertrouwen. 

Vaak krijg ik van kinderen terug dat ze zich na de massage fijner en relaxt voelen. Soms komen er ook allemaal verhalen los die ‘vast’ zaten. ‘Ik voel me beter’ of ‘rustiger’ of ‘ik kon daarna heerlijk slapen’ hoor ik veel terug.

Een voetreflexmassage duurt zo’n 45 tot 60 minuten en is te boeken als losse sessie. Ik raad echter aan voor een traject van 5 sessies te kiezen. Dit zorgt voor een duurzamer effect. Na drie sessies volgt een tussentijdse evaluatie. Ook geef ik de ouders praktische tips mee om zodat zij zelf ook aan de slag kunnen gaan met de massage en geef ik ook individuele cursussen om de basis van voetreflex bij kids onder de knie te krijgen en werk ik ook met bloesemremedies die kinderen ondersteunen bij hun uitdagingen.

Chakra Healing

Wist je dat ons lichaam is opgebouwd uit energiewielen, zogenaamde chakra’s? Als al deze “wielen” goed draaien, dan voelen we ons goed en zijn we fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans. Ook kan het zijn dat bepaalde chakra’s uit evenwicht of geblokkeerd zijn waardoor de energie niet goed doorstroomt met alle gevolgen van dien.

Een chakra healing balanceert en deblokkeert deze energiecentra op een zachte, liefdevolle wijze. Het lichaam wordt hierbij niet of nauwelijks aangeraakt omdat er wordt gewerkt in het energieveld om je heen. Hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en worden het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans gebracht. Chakra healing kan leiden tot inzicht, bewustzijn en het versterkt het contact met je lichaam en geest.

Een chakra healing werkt lang door en is niet alleen helend, maar kan ook zeer ontspannend zijn. Door je tijdens de healing alleen maar op je innerlijk te focussen, maak je je hoofd leeg en worden blokkades weggenomen. Je voelt je als herboren!