Voetreflexologie is zeer effectief voor (gevoelige) kinderen. Het helpt ze beter te aarden, waardoor ze evenwichtiger kunnen opgroeien. Vaak worden ze minder stressgevoelig en kunnen daardoor ook rustiger slapen. Door gerichte liefdevolle aanraking is voetreflexologie een goede ontspanningsmethode. Ze worden hierdoor ook bewuster van lichaam en geest. 
Door de aanraking en de intentie die er tijdens de behandeling zal zijn ervaren de kinderen een vorm van rust, ruimte en vertrouwen. 

Vaak krijg ik van kinderen terug dat ze zich na de massage fijner en relaxt voelen. Soms komen er ook allemaal verhalen los die ‘vast’ zaten. ‘Ik voel me beter’ of ‘rustiger’ of ‘ik kon daarna heerlijk slapen’ hoor ik veel terug.

Een voetreflexmassage duurt zo’n 45 tot 60 minuten en is te boeken als losse sessie. Ik raad echter aan voor een traject van 5 sessies te kiezen. Dit zorgt voor een duurzamer effect. Na drie sessies volgt een tussentijdse evaluatie. Ook geef ik de ouders praktische tips mee om zodat zij zelf ook aan de slag kunnen gaan met de massage en geef ik ook individuele cursussen om de basis van voetreflex bij kids onder de knie te krijgen en werk ik ook met bloesemremedies die kinderen ondersteunen bij hun uitdagingen.

Ja, dat wil ik! App of bel met 06 18 16 89 64 of mail met rosien@praktijklarose.nl