21 juni is de langste dag van het jaar en daarmee ook een keerpunt. Het vieren van Midzomer is een eeuwenoude, Germaanse traditie waarop de zomerzonnewende werd gevierd. Het was ook de dag waarop planten een geneeskrachtige en magische werking zouden hebben. Dat zijn ook de redenen waarom ik op 21 juni een One Day Retreat organiseer in het magische Ockenburg!

Wat gaan we doen?

Het wordt een dag vol lichtheid, speelsheid, verbinding en plezier. Je ontdekt verschillende bronnen van energie en hoe je die kunt inzetten om te verbinden met jezelf, jezelf te helen en om inzicht te krijgen in jouw hartsverlangen.

Je ervaart de kracht van ademwerk, lichaamswerk en ontdekt de magische verbinding met de natuur. Ook gaan we jouw grootste verlangen visualiseren en zetten we creativiteit in om deze te concretiseren. 

Kortom, een dag helemaal voor jou waarin je liefdevol wordt begeleid om je te verbinden met de magie van de diverse bronnen van energie. Zo ga je opgeladen, geïnspireerd en gevuld met praktische handvatten de zomer in.  

Voel je een JA? Dan ben je van harte welkom op vrijdag 21 juni in Chalet Ockenburg (Den Haag).

Tijd

De dag start om 10 uur en eindigt om 17 uur

Jouw bijdrage

€125 (inclusief thee, snacks, vegetarische en biologische lunch en een praktisch boekje voor tips en (energetische) oefeningen)

Locatie

Landgoed Ockenburg (Chalet Ockenburg)

Monsterseweg 8B in Den Haag

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via One Day Retreat Magical Me Time – Hipsy Heb je vragen? Stuur dan gerust een mail naar rosien@praktijklarose.nl of bel/app met 06 18 16 89 64