“Een blijvende verandering”

“Rosien heeft mij enorm geholpen in het zien van delen van mezelf die voor mij heel pijnlijk waren. Tijdens onze eerste sessie raakte ze een knobbel aan op mijn rechter grote teen en ik ervaarde voor het eerst hoe het is om gezien te worden in mijn ‘hardheid’. Rosien gebruikt verschillende technieken en methoden die voor mij heel effectief zijn gebleken. Een aanrader voor iedereen die een blijvende verandering in zijn leven wil inzetten.”

“Ze ziet wie ik ben” 
“Als ik bij Rosien ben geeft ze me haar echte rustige aandacht. Door Rosien voel ik me gezien. Ze moedigt me aan om mijn hart te volgen en zij loopt een stukje met me mee en dat is een heel fijn gevoel! Door Rosien ben ik ook weer in Reiki gaan geloven, de warmte die uit haar handen wordt overgebracht is onmiskenbaar en helend, samen met de aandachtige voetreflexmassage is het een hele fijne en haast magische combinatie.” 

“Ik kom steeds dichter bij mijn ware zelf” 
“Sinds ik door Rosien wordt gecoacht, lijkt alsof er diep van binnen een verschuiving plaatsvindt. De voetreflexologie in combinatie met Reiki doen veel. De ontspanning die ik na afloop voel is opmerkelijk en ik ga er heel anders weg dan ik kwam. Rosien is erg geïnteresseerd en betrokken. Na afloop komt zij met tips en tricks. Haar bijzondere en zachte energie werkt helend op mij en ik voel mij bij haar geborgen. Na iedere sessie lijk ik weer een beetje dichter bij mijn ware zelf te zijn gekomen.” 

“Door het helen van onverwerkt verdriet ontstond ruimte”
“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Rosien. Ook in de kamer hangt een rustige en gemoedelijke sfeer. Ze nam de tijd voor me om eerst even te landen alvorens we aan de slag gingen met een familieopstelling. Hierbij zorgde ze voor een veilige, rustige en gemoedelijke sfeer zodat ik me helemaal durfde open te stellen. Ze wist op de juiste momenten iets te zeggen of een stilte te laten vallen.
Wanneer ik het gevoel had dat ik niet wist welke kant op moest, stelde Rosien de juiste vragen om te zorgen dat ik weer verder kon. Voor mij was het een hele mooie ervaring en het heeft me geholpen inzage te geven in mijn familiebanden en onverwerkt verdriet van een andere generatie te verwerken waardoor er meer ruimte is ontstaan bij mij.” 

“Ontspanning op een diepere laag”

Wat mij gelijk opviel, was de rust die Rosien uitstraalde en de fijne energie in de ruimte. Ik heb de voetenreis als een heel mooie en bijzondere reis ervaren. Haar  aanraking en de massage van mijn voeten brachten mij in een diepe staat van ontspanning. Het voelde alsof ik steeds dieper en dieper wegzakte, en alles wat er gebeurde kon loslaten. Ik kreeg prachtige inzichten tijdens de sessie, heldere visioenen en toen zij klaar was voelde alsof ik even in een andere dimensie was terechtgekomen. Ik voelde mij na de behandeling moe en ontspannen, en heb het gevoel dat de behandeling nog steeds doorwerkt. Een aanrader voor iedereen die graag dicht bij zichzelf wil komen, en een transformatie wil op een thema in zijn of haar leven.

Ervaringen workshop “Vergroot je werkplezier”

“Een waardevolle cursus om dichter bij jezelf te komen, creatief na te denken en jezelf out-of-the-box te leren denken. Ik heb veel geleerd over mezelf en handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Dankbaar!”

“Een inspirerende workshop om te doen in een gemoedelijke atmosfeer, onder leiding van enthousiaste trainsters. Van yoga, zingeving, bewustwording, ontspanning en een persoonlijke benadering. In twee ochtenden weer tot bewustzijn gekomen, waar het om kan gaan.”

“De workshop is een goede mix van creatief, praktisch, gevoel en humor. Echt een aanrader om even stil te staan bij wat je doet, wat je wilt en hoe je daar komt.”

Ervaringen workshop “Meer levenskracht met ademwerk”

“Heel goed om zelf te doen. Het doet je goed. Je wordt goed begeleid. Niets moet, alles mag. Als heel prettig ervaren.”

“Het was een prachtige workshop en wat is het mooi om je adem bewust in te zetten in situaties (bijv stress..niet slapen). Veel van geleerd. Dank je wel❤”

“Was heel fijn om erbij te zijn Rosien en ontzettend leuk om weer nieuwe technieken geleerd te hebben. Ik sliep vannacht heel goed, daar zal de workshop zeker aan hebben bijgedragen.”