One Day Retreat: Toelaten en Verstillen – 1 oktober 2023, Vlietweg 14, Leidschendam

Hoe klinkt dit? Een dag waarin JIJ centraal staat? Waarin je op een zachte, lichaamsgerichte, intuïtieve en creatieve manier wordt begeleid om toe te laten wat gezien wil worden en in contact te komen met jouw stille verlangen? En waarin je naar huis gaat met praktische (energetische) tools? Lijkt je dit wat? Schrijf je dan in voor de One Day Retreat “Toelaten van Verstillen” op 1 oktober in Leidschendam.

Wat gaan we doen?

De ochtend komen we samen in een magische zaal van waaruit we je begeleiden om in contact te komen met wat je hart laat horen.

Hoe ziet het programma er uit?

  • We starten met een cacao-ceremonie. Een prachtige manier om je hart te openen.
  • Daarna volgt een ademsessie die ervoor zorgt dat je nóg dieper kunt zakken.
  • De imaginatie brengt je in contact met jouw innerlijke wijsheid.
  • We sluiten de ochtend af met een prachtige manier om nog meer in ons lijf te komen en bieden voldoende ruimte om de inzichten van de ochtend op een creatieve manier te oogsten.

Na een gezonde, vegetarische en overheerlijke lunch start het middagprogramma waarin JIJ bepaalt welke sessies je wilt volgen. Denk hierbij aan een het aanleren van de reiki zelfbehandeling en andere self healing tools of het ontdekken van de magie van je buik en de 5-elementen. Laat je verrassen!

De hele dag word je gedragen door vier vrouwen die hun prachtige, lichte energieën bundelen om jou een veilige bedding bieden om helemaal bij jezelf te komen.

Voel je welkom!

Jouw bijdrage

€125, inclusief gezonde en vegetarische lunch en snacks.

Locatie
Vlietweg 14 Leidschendam

Datum en tijd

Zondag 1 oktober van 10-17 uur

Inschrijven

Mail naar flowengroei@gmail.com of bel/app met 06 18 16 89 64 (Rosien)

We zien uit naar je komst!

Veel liefs,

Rosien (www.praktijklarose.nl), Yvonne (www.lichtbezorger.nl), Angelique, holistische therapeut, (www.mpzonnevlecht.nl), Tamara, shiatsu en yoga (www.qinergy.nl)