Heb je een verlangen naar meer magie, lichtheid en speelsheid in je leven en moederschap? Ben je nieuwsgierig naar jouw zielsmissie en die van je (eventuele) kinderen? En zou je graag meer verbinden met jezelf, andere moeders en je kind (eren)? Ben je bovendien nieuwsgierig naar spiritualiteit, energiewerk, de nieuwe tijd en bewustwording? Schrijf je dan in voor de cursus “Holistisch Opvoeden: samen groeien”!

Wat kun je verwachten?

In 3 zaterdagen begeleiden we je om bewust te worden van wie jij werkelijk bent als vrouw en moeder. We nemen hierbij de 3 levensfasen van de kindertijd als uitgangspunt: 0-7 jaar 7-12 jaar en 12-19 jaar. Zo verbind je met je eigen kindertijd en met die van je (eventuele) kind(eren). Je ontdekt wat jouw ouders over jouw zielsmissie vertellen en word je ervan bewust waarom jouw kinderen bij jou zijn geboren.

We ondersteunen je proces met geleide meditaties en visualisaties, je leert over de nieuwe tijd, spirituele pedagogiek, we gaan mooie (systemische) oefeningen doen en laten je kennismaken met praktische (energetische) tools, zoals voetreflexmassage, reiki, de biotensor en ademwerk. Tussen de bijeenkomsten door heb je intervisie en krijg je “huiswerk” mee om je proces te verstevigen en de inzichten te verankeren.

Wanneer en waar is het?

Data: zaterdag 21 september, 19 oktober en 16 november 2024

Locatie: Health Circle, Boogertstraat 2 in Maassluis

Tijd: van 10 – 16 uur

Jouw bijdrage:

€495,- (inclusief boek: “Hoe een kind van de hemel, een kind van de aarde wordt), lesmateriaal, koffie/thee en lekkers) Je kunt je hier inschrijven.

Over ons

Agnetha (Pure From My Heart – Welkom!) en Rosien begeleiden beiden kinderen, ouders en vrouwen bij bewustwording, bezieling en geluk.

Meer informatie en aanmelden:

Stuur een mail naar rosien@praktijklarose of bel met 06 18 16 89 64

We zien uit naar je komst!

Agnetha en Rosien