Heb jij een verlangen naar meer magie, lichtheid en speelsheid in je leven? Ben je nieuwsgierig naar jouw zielsmissie en die van je (eventuele) kinderen? En zou je je graag meer verbinden met jezelf, met anderen en je (innerlijk) kind? Ben je bovendien nieuwsgierig naar spiritualiteit, energiewerk en bewustwording? Geef je dan op voor de cursus ‘Samen Groeien’!

Wat kun je verwachten?

In 3 zaterdagen begeleiden we je om bewust te worden van wie jij werkelijk bent. We nemen hierbij de 3 levensfasen van de kindertijd als uitgangspunt: 0-7 jaar 7-12 jaar en 12-19 jaar. Zo verbind je met je eigen kindertijd en met die van je (eventuele) kind(eren). Je ontdekt wat jouw ouders over jouw zielsmissie vertellen en word je er ook van bewust waarom jouw kinderen bij jou zijn geboren. Zo kun je samen groeien!

We gaan hiermee aan de slag via geleide meditaties, het delen van onze kennis en ervaring over spirituele pedagogiek, we gaan mooie (systemische) oefeningen doen en reiken praktische (energetische) tools aan die jou helpen te blijven groeien en bloeien, als moeder en vrouw. Tussen de bijeenkomsten door krijg je “huiswerk” mee om je proces te verstevigen en de inzichten te verankeren.

Wanneer en waar is het?

Data: zaterdag 21 september, 19 oktober en 16 november 2024

Locatie: Health Circle, Boogertstraat 2 in Maassluis

Tijd: van 10 – 16 uur

Jouw bijdrage:

€495,- (inclusief boek: “Hoe een kind van de hemel, een kind van de aarde wordt), lesmateriaal, koffie/thee en lekkers)

Over ons

Agnetha (Pure From My Heart – Welkom!) en Rosien begeleiden beiden kinderen, ouders en vrouwen bij bewustwording, bezieling en geluk.

Meer informatie en aanmelden:

Stuur een mail naar rosien@praktijklarose of bel met 06 18 16 89 64

We zien uit naar je komst!

Agnetha en Rosien