Voor iedereen die met meer ontspanning en plezier wil werken.

Wat is werkplezier? Hoe voelt dat? Hoe kun je er meer van creëren en hoe kun je stress reduceren? Dat leer je in de workshop Vergroot je werkplezier. De workshop bestaat uit twee dagdelen waarin theorie wordt afgewisseld met praktische, creatieve en lichaamsgerichte oefeningen.

In het eerste dagdeel word je bewust van hoe het met jouw werkplezier en werkdruk is gesteld, hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet en krijg je praktische oplossingsrichtingen aangereikt om jouw werkplezier te vergroten.

In het tweede dagdeel gaan we op een creatieve en coachende manier aan de slag om concreet te maken wat jij nodig hebt om jouw werkplezier zo groot mogelijk te laten zijn. Je werkt aan je eigen vision board zodat je een concrete en blijvende herinnering hebt aan jouw ideale werkomgeving. De workshop geven we zowel aan individuele medewerkers als aan teams.

Ook is er maatwerk mogelijk, zoals een verkorte versie. Informeer naar de mogelijkheden.

Na het volgen van de workshop:

  • ben je meer bewust van de signalen die duiden op werkplezier en werkdruk
  • heb je praktische tools om steviger te staan, te ontspannen en meer in verbinding te zijn met jezelf
  • heb je inzicht in je persoonlijke waarden en drijfveren
  • ben je meer bewust van je innerlijke ervaringen en gedragsneigingen
  • heb je een concreet beeld van hoe jouw werkplezier eruit ziet en wat je nodig hebt om daar te komen.

Verschillende organisaties, zoals de ministeries van OCW, VWS en SZW, Yacht Nederland, een grote univeristeit en basisschool Houtrust, hebben deze workshop al gevolgd. Ervaringen vind je bij “Referenties”.

Ben je nieuwsgierig of deze workshop iets voor jou is? Neem dan contact op via 06 18 16 89 64 of via het contactformulier.

Wat zeggen anderen?

“Een waardevolle cursus om dichter bij jezelf te komen, creatief na te denken en jezelf out-of-the-box te leren denken. Ik heb veel geleerd over mezelf en handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Dankbaar!”

“Een inspirerende workshop om te doen in een gemoedelijke atmosfeer, onder leiding van enthousiaste trainsters. Van yoga, zingeving, bewustwording, ontspanning en een persoonlijke benadering. In twee ochtenden weer tot bewustzijn gekomen, waar het om kan gaan.”

“De workshop is een goede mix van creatief, praktisch, gevoel en humor. Echt een aanrader om even stil te staan bij wat je doet, wat je wilt en hoe je daar komt.”