Al van jongs af aan kreeg ik mensen op mijn pad die toe waren aan een verandering maar niet wisten wat ze precies wilden en wat ze nodig hadden om daar te komen. Dankzij de gesprekken die we voerden, kregen ze handelings-perspectief en kwamen zij stuk voor stuk in beweging.

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in hoe duurzame verandering tot stand komt. In eerste instantie vanuit mijn functie als communicatieadviseur waar ik veel betrokken was bij verandertrajecten binnen grote organisaties.

Tijdens de coronatijd ontstond er nog meer ruimte voor verstilling en het volgen van mijn hart. Ik leerde ademwerk en reiki en dat zorgde voor meer vitaliteit en heldere dromen. Ook begon ik vanuit huis mijn eigen praktijk voor vrienden en bekenden. Even later startte ik met een opleiding tot voetreflextherapeut, leerde ik chakra-healing en de helende werking van systemisch werk, NLP, EFT en Voice Dialogue. Ook volgde ik coachingsopleidingen, leerde ik mooie methodieken en maakte ik kennis met sjamanisme, de vedische en andere oosterse wijsheden. Het was alsof er een snoepwinkel voor mij open ging. Ik had mijn passie gevonden!

De afgelopen zeven jaar zijn een prachtige ontdekkingsreis geweest waarin ik niet alleen de kracht van mijn gevoeligheid en grote hart heb ontdekt, maar ook heb ik mijn rugzak gevuld met tools om anderen daarmee te begeleiden. Dat is namelijk mijn missie: mensen begeleiden om van binnenuit tot bloei te komen.

In mijn praktijk begeleid ik nu met veel plezier jong en oud op een holistische en lichaamsgerichte wijze.

Ben je nieuwsgierig of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Bel of app met 06 18 16 89 64 of vul het contactformulier in.